Nutrimetics

Bij Just Beautiful kunt u ook terecht voor de verzorging van uw huid.

Ik geef workshops, één op één advies en verkoop verzorgingsproducten welke volledig natuurlijk en verantwoord voor de huid zijn.

Het merk Nutrimetics komt uit Australie. Afgeleid van de gebruiken van de Hunzastam. Deze stam leeft in de natuur van Australie/Nieuw-Zeeland en zijn erg gezond vanwege hun leefstijl met abrikozenpitolie, maar hebben ook nog eens een prachtige huid door o.a de abrikozenpitolie.

Met deze wijsheid is een natuurlijke huidverzorgings/beautylijn ontworpen op basis van abrikozenpitolie.

Voor elk huidtype is er een complete verzorging. Van zeer gevoelige huid tot normale/gecombineerde en de oudere huid. En ook voor de probleemhuid zijn er geweldige producten die hun beloften echt waar maken.

Wilt u hier graag meer over weten of eens kennis maken met de producten? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag bij u langs en geef u een goed advies.

Uiteraard is een workshop met vriendinnen, buurvrouwen of familieleden ook erg gezellig. Tijdens de workshop krijgt iedereen een huidanalyse en mag iedereen daarna producten uitproberen wat past bij ieders huidtype. Een heerlijke ervaring!

De gastvrouw van de workshop krijgt een erg leuk cadeautje voor het aanvragen van de workshop.

Aanmelden kan via de email of bellen of whatsapp.

s_regts@live.nl / 0618486916