Bruid Visagie

Gaan jullie trouwen?

Van Harte Gefeliciteerd!

Tijdens deze speciale dag wil jij er natuurlijk op je allerbest uitzien.

Je staat tenslotte de hele dag samen met je partner in het middelpunt van de belangstelling.

Naast een prachtige jurk en bruidskapsel is een stralende bruidsmake-up dat de hele dag mooi blijft zitten onmisbaar. Ik help je graag om deze prachtige make-up te creëren. Een make-up die de hele dag goed blijft zitten en waar jij je prachtig en fijn bij voelt.

Bij Just Beautiful boek je een compleet bruidsarrangement voor €150,-

Je krijgt dan een professionele make-up die perfect op jou afgestemd is. Hij blijft de hele dag mooi zitten, omdat ik per bruid onder andere kijk naar wat de beste keus aan producten is om op te brengen. Door mijn jaren ervaring en mijn passie om mensen zich op hun mooist te laten voelen kan ik je goed adviseren en denk ik met veel plezier in alle opzichten met je mee.

Ik kom voor elke afspraak bij je thuis of op de gewenste locatie. Je hoeft dus op je trouwdag niet al vroeg naar een salon, maar je kunt rustig thuis aan deze spannende dag beginnen.

In samenwerking met een ervaren kapster is het ook mogelijk om je bruidskapsel hier te boeken. Ook zij komt op je trouwdag bij je thuis.

Tevens is het ook mogelijk om de make-up van familie of vrienden te verzorgen. Dit kost €30,- p.p.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan contact op met mij via 0618486916 of mail naar s_regts@live.nl

Ik zorg ervoor dat je een prachtige stralende bruidsmake-up krijgt en dat je je nergens zorgen over hoeft te maken tijdens deze belangrijke dag.